Cafea Boabe Barbera Classica

Cafea

Nu este suficient să creezi o armonie câștigătoare și distinctivă a gustului și a aromei. Secretul Barbera constă în cei peste 150 de ani de experiență și într-o familie care întotdeauna a crezut în calitate și tradiție.
Barbera Caffe S.p.A. selectează boabele de cafea direct de la producătorii săi pentru a optimiza calitatea amestecurilor sale, 7 boabe de cafea de înaltă calitate sunt selectate cu atenție de pe cele mai frumoase plantații din Brazilia, America Centrală și Indonezia. Fiecare tip de boabă de cafea este ales pentru a face parte dintr-un proces dedicat de prăjire.
Atenția pe care Barbera o acordă prăjirii boabelor de cafea este esențială pentru obținerea unui produs delicat. Barbera își pune toată experiența acumulată de-a lungul vremii, astfel încât cafeaua să-și mențină aroma intactă.
Diferitele tipuri de boabe sunt amestecate cu înțelepciune așa cum numai Barbera știe, constituind secretul personalizării produselor sale. Procedurile dovedite folosite de Barbera contribuie la ridicarea nivelului de prospețime și al gustului pe care iubitorii de espresso îl pot aprecia din plin.

Afișez 1–9 din 16 rezultate

X