T-Sticka Ceai verde cu lamaie Zen Green&Lemon

Ceaiuri T-Sticks

T-STICKS LONDRA – UN CONCEPT INOVATOR PENTRU PREPAPAREA CEAIULUI

O noua experienta premium

  • T-Sticks sunt inspirate din viața reală și privesc spre viitor fiind portabile și servind drept sită și agitator în același timp. Echipele care au dezvoltat produsul au pus calitate, aromă, design, rezistență și consistență pentru a experimenta confortul într-un mod pe care niciun alt produs de pe piață nu îl oferă.
  • Forma unică a bețișoarelor în T nu acționează doar ca un agitator, dar asigură și extragerea uniformă a infuziei de ceai în ceașcă  pentru o aromă finală desăvârșită.
  • Ceai și arome de înaltă calitate care sunt eliberate prin micro-găuri speciale. Există mai mult de 400 de microperforări de 0,08 mm la distanță uniformă pe fiecare dintre bețișoarele de ceai, astfel încât taninurile ceaiului să nu se concentreze și ceaiul să nu devină niciodată umed sau amar.
  • Stickuri-le pentru infuzie sunt ambalate într-o fabrică care este complet certificată HACCP, certificată IFS (Procesare și Ambalare pentru ceai și cafea) și sunt aprobate de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA.

Ambalare – Certificare IFS – cel mai înalt nivel 97,5%

Conformitate FDA atinsă

Afișez 1–9 din 10 rezultate

X